Steun

Steun

Met jouw bijdrage aan Correspondent Foundation steun je projecten en campagnes over racisme, diversiteit en ongelijkheid, over klimaatverandering, privacy en andere belangrijke vraagstukken. Je kunt ons werk op verschillende manieren steunen.


Donatie

Vind jij onafhankelijke journalistiek net zo belangrijk als wij? Wil je de maatschappelijke impact daarvan vergroten? En wil je campagnes op belangrijke thema’s mogelijk maken? Word dan donateur. Kies voor een eenmalige of vaste bijdrage.

Grote bijdrage

Misschien overweeg je om een groter bedrag te doneren aan Correspondent Foundation, om zo een groot verschil te kunnen maken. Daarvoor wil je de mensen achter de stichting en ons werk waarschijnlijk beter leren kennen.


Schenken met belastingvoordeel

Wil je het werk van Correspondent Foundation voor meerdere jaren (tenminste vijf jaar) steunen? Met een eenvoudige schenkingsovereenkomst kun je tot de helft van je gift terugkrijgen.

Schenken via
testament

Enthousiast over onze missie om journalistiek in te zetten voor maatschappelijke vooruitgang? Een nalatenschap kan een waardevolle bijdrage leveren aan het werk van Correspondent Foundation.


Goed om te weten

ANBI-erkend

We zijn door de belastingdienst aangemerkt als eenĀ ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Ons fiscaal nummer nummer (ook wel RSIN genoemd) is 861649217.

Verantwoording

In onsĀ  jaarverslag delen we onze afwegingen rondom fondsenwerving en projecttoekenningen en laten we zien hoe we jouw bijdrage besteden. Via de nieuwsbrief blijf je tussentijds op de hoogte.

Opzeggen / wijzigen

Donatie opzeggen of wijzigen? Dat gaat het snelst via het algemene e-mailadres van de stichting: mail@correspondentfoundation.org. We maken het dan meteen voor je in orde.